Sfeerfoto forsta

ZicZac

Mixen en matchen

 

Het merk ZicZac staat voor een mooie collectie keukentextiel waaronder schorten met bijpassende ovenwanten en pannenlappen; kinderschorten; placemats en meer. De ZicZac collectie keukentextiel biedt zowel eigentijdse als tijdloze kleuren en dessins. De kleuren door de serie zijn steeds op elkaar afgestemd zodat onderling naar eigen smaak gemixt en gematcht kan worden.

ZicZac staat voor kwaliteit. Zo zijn veel keukenschorten gemaakt uit 100% katoen en 'twine op twine' geweven, ofwel met twee dubbele draden. Dit voel en zie je in de stevigheid van de stof. En de thee- en keukendoeken van ZicZac hebben een groot absorberend vermogen omdat zij zijn gemaakt uit Egyptisch katoen. Egyptisch katoen wordt beschouwd als de beste katoensoort ter wereld dankzij de zuiverheid van het materiaal en de extra lange vezels – die zorgen voor het grote absorberende vermogen.

Internationale bekendheid

ZicZac is een merk van Tiseco, een Belgisch familiebedrijf, dat is gestart in 1946 in West Vlaanderen, het hart van de toenmalige textielindustrie. In de jaren die volgden heeft Tiseco continue ontwerpen gemoderniseerd en nieuwe materialen en weeftechnieken ontwikkeld en toegepast in haar collectie. Dit verklaart dat het bedrijf inmiddels door de derde generatie met succes wordt geleid. Inmiddels genieten de merken van Tiseco, waaronder ZicZac, internationale bekendheid tot en met Noord Amerika en Japan aan toe.

Ga naar artikelen van ZicZac