Sfeerfoto forsta

OXO Voorraadbussen ‘POP’ vernieuwd!

De voorraadbussen ‘POP’ van OXO Good Grips zijn vernieuwd. Natuurlijk zijn ze nog altijd met één druk op de knop te openen en te sluiten en zijn ze onderling modulair stapelbaar, maar voor de rest zijn de voorraadbussen flink vernieuwd!

Sterkere sluiting
Zo heeft het deksel een modernere uitstraling gekregen en een nog sterkere sluiting. Aan de binnenkant van de voorraadbus zit verder een lijn die het maximum vulniveau aangeeft, en het deksel en de voorraadbus zijn nu vaatwasmachinebestendig.
Tevens zijn drie nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd: model ‘mini vierkant’ (in drie hoogten) en model ‘smal rechthoekig’ (in drie hoogten). Vanzelfsprekend zijn de vernieuwde voorraadbussen onderling stapelbaar met de ‘oude’.

Accessoires klikken onder het deksel!
Heel handig is ook dat er nu diverse accessoires verkrijgbaar zijn die eenvoudig op de onderzijde van het deksel zijn te klikken.
Zo heb je ze altijd bij de hand. Onder andere een koffielepel, een datumschijf om de aankoop- of vervaldatum van de inhoud te onthouden, of een zeeflepel voor poedersuiker, bloem en kaneel.

Bekijk de collectie POP 2.0 en accessoires!