Sfeerfoto forsta

Orthex

'Practical is Beautiful'

 

De Orthex Group is één van de grootste en toonaangevende Scandinavische fabrikanten van huishoudelijke artikelen die het dagelijks leven een beetje mooier en makkelijker maken. De Orthex Group investeert continue in de vormgeving, kwaliteit en veiligheid van haar artikelen, in combinatie met duurzame productiemethoden. Zo streeft zij ernaar om binnen haar mogelijkheden bij te dragen aan een meer duurzame maatschappij.

De Orthex Groep lanceert jaarlijks veel nieuwe praktische, duurzame artikelen. Uitgangspunt is het dagelijks leven van de consument een beetje mooier en makkelijker maken, met praktische en duurzame artikelen. De consumentenmerken van de Orthex Group omvatten: SmartStore (opbergdozen), GastroMax (kookgereedschap) en Orthex (artikelen voor huis en tuin).

Ervaring en kennis

Het kookgereedschap van Orthex maakt het bereiden van maaltijden makkelijker en leuker. Bij de ontwikkeling van nieuwe kookartikelen werkt Orthex nauw samen met professionele koks, zodat functionaliteit gewaarborgd is. En voor het design werkt Orthex weer veel samen met verschillende Scandinavische designers.
Aan de basis van Orthex' collectie ligt meer dan 100 jaar ervaring en kennis in het maken van kookgereedschap. Dit, in combinatie met de Scandinavische betrouwbaarheid en korte aanvoerlijnen, resulteert in een merk dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid èn flexibiliteit.

Första is de exclusieve distributeur van Orthex voor Nederland.

Ga naar artikelen van Orthex