Sfeerfoto forsta

Contento

Inspirerend en kleurrijk

 

Contento is een creatief en kleurrijk merk met een inspirerende collectie artikelen voor de keuken, ter decoratie en als geschenk. Het eigen ontwerpteam van Contento bedenkt en ontwikkelt continue nieuwe artikelen.

Met innovatieve ideeën, nieuwe materialen en eigentijdse kleuren ontstaan zo steeds nieuwe en inspiratierijke collecties. Bij de ontwikkeling van nieuwe artikelen wordt steeds gezocht naar een evenwichtige mix tussen functionaliteit en decoratieve aspecten. Dankzij dit creatieve proces brengt Contento sfeer in huis.

Mooie geschenkverpakkingen

Achter het merk Contento staat een familiebedrijf uit Duitsland dat is gestart in 1874. Het bedrijf, dat zich van origine heeft gespecialiseerd in precisie-glasproductie, wordt momenteel geleid door de 5e generatie van de familie. Inmiddels is Contento internationaal bekend als producent van creatieve artikelen op het gebied van wonen, lifestyle, decoratie en geschenken en uitgegroeid tot een merk met inspirerende en kleurrijke artikelen die het ook prima doen als geschenkartikel. Dit wordt nog eens benadrukt door de mooie geschenkverpakkingen en sterke winkelpresentaties.

Första is de exclusieve distributeur van Contento voor Nederland.

Ga naar artikelen van Contento