Sfeerfoto forsta

Brix

Slimme oplossingen voor alledaagse problemen

 

De missie van het merk Brix is om het leven van alledag een beetje eenvoudiger te maken. Ieder Brix artikel biedt dan ook een slimme oplossing voor alledaagse keukenproblemen.

Ouderen en beperkten

Veel artikelen uit de Brix-collectie worden dan ook speciaal door ouderen en mensen met een beperking, zoals reuma of artrose, gewaardeerd. Want juist zij ervaren problemen bij eenvoudige dagelijkse terugkerende handelingen, zoals het openen van een tetrapak zuivel of sap, het losdraaien van de dop van een fles frisdrank of het openen van zuivelpakken met een schroefdop. De Brix collectie biedt juist hierbij eenvoudige maar zeer doeltreffende oplossingen.

JarKey

De basis van Brix, een Deens familiebedrijf, ligt in de uitvinding van de inmiddels klassieke potopener ‘JarKey’ in 1992. Inmiddels staat de ‘JarKey’ bekend als ’s werelds makkelijkste potopener. Met een kleine inspanning ontsnapt het vacuüm uit de pot en is het deksel eenvoudig te openen. De JarKey heeft vele design prijzen gewonnen en wordt bovendien aanbevolen door diverse reuma-organisaties.

Första is de exclusieve distributeur van Brix voor de detail- en groothandel ‘huishoud’ in Nederland en België.

Ga naar artikelen van Brix